COMPLETE WONING

Welkom 'THUIS', dé plek waar alles samenkomt. Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat jouw nieuwe huis als een echte thuis gaat voelen. In Goudse Laan koop je een complete woning die je volledig naar wens kunt samenstellen bij Showroom THUIS van Dura Vermeer.

LUXE KEUKEN

LUXE KEUKEN

Het vormgeven van je nieuwe thuis kan tijdrovend en soms zelfs overweldigend zijn: er valt ook zó veel te kiezen. Zeker als het om de keuken gaat. De woning wordt inclusief keuken aangeboden die in basis al erg luxe is met de volgende apparatuur van Etna: combimagnetron, koelkast met vriesvak, afzuigkap, inductiekookplaat en een vaatwasser.

Download brochure

COMPLETE BADKAMER EN TOILET

Bij projecten van Dura Vermeer zijn de woningen uitgerust inclusief sanitair en tegelwerk, dat in de basis al hoogwaardig is. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van gerenommeerde merken: wastafels en toiletten van Villeroy & Boch en de (meng)kranen en handdouches van Hans Grohe.

Download brochure
 COMPLETE BADKAMER EN TOILET
UPGRADE MOGELIJKHEDEN

UPGRADE MOGELIJKHEDEN

Binnenkort verschijnt de upgradebrochure met enkele mogelijkheden voor het uitbreiden van de keuken en badkamer. Daarnaast kun je optioneel ook kiezen voor wand- en vloerafwerking. Dit noemen we Ready 2 Move in. Je hoeft dan dus alleen nog maar de meubels neer te zetten en je kunt heerlijk wonen. Maak je persoonlijke keuzes via onze eigen showroom THUIS. Zo hoef je niet met allerlei verschillende partijen om de tafel. Dat scheelt een hoop extra kosten, geregel en gedoe.

Basis keuken en sanitair brochures

Download brochures

Showroom THUIS

Ready 2 Move in

Kies optioneel voor onder andere wand- en vloerafwerking, inbouwkasten en gordijnen.

Nieuwe showroom

Vanaf de zomer 2020 wordt de splinternieuwe showroom THUIS opgeleverd

Veel keuze opties

In showroom THUIS is er veel keuze om jouw droomwoning samen te stellen.

Blijf op de hoogte!

Aanmelden