AANKOOPPROCES

Bij de aankoop van een nieuwbouw woning doorloop je een aantal stappen. We zetten deze stappen graag voor je op een rij.

AANKOOPPROCES

AANKOOPPROCES

We beginnen bij ons verkoopproces met een Pre-sale. We kunnen op dat moment al veel informatie delen, echter zijn nog niet alle contractstukken gereed. Voor mensen die graag in ons plan willen wonen, maken we het alvast mogelijk om een woning te reserveren. Door een woning te reserveren blijf je niet maanden in onzekerheid.

Lees hier de volledige uitleg van het aankoopproces.

file icon
Aankoopproces Goudse Laan
Download

Lees de stappen goed door als je een woning wilt aankopen in Goudse Laan.

Stap 1 - Maak een account aan
Maak een account aan voor Goudse Laan. Zo blijf je op de hoogte van het project en kun je inschrijven op jouw favoriete woning.

Stap 2 - Schrijf je in
In de accountomgeving is het online inschrijfformulier voor de Pre-sale beschikbaar. Met dit formulier vraag je een kennismakingsgesprek aan.

Stap 3 - Kennismakingsgesprekken
Voer digitaal een Kennisgesprek met hypotheekpartner NEXTHome. Als de woning haalbaar of betaalbaar is dan kun je de woningen reserveren of voorrang krijgen bij de toewijzing.

Stap 4 – Start verkoop
In oktober zijn alle contractstukken gereed en worden de reserveringen omgezet in koopcontracten en de beschikbare woningen te koop aangeboden.

TIJDLIJN AANKOOPPROCES

Selecteer een fasering voor meer informatie

01

WOONWENSEN

Je kunt je woonwensen invullen in je account. De woonwensen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het project.
02

SNEAK PREVIEW

Vanaf dit moment kunnen we een sneak preview van het ontwerp laten zien.
03

WONINGAANBOD

Nu beschikbaar

Het woningaanbod is beschikbaar met indicatieve prijzen per woning. Zo heb je een beter beeld van de woningen. Het is ook mogelijk om in het account jouw woningvoorkeur door te geven.
04

KRIJG VOORRANG

20 juli 2020

Huidige fase

De Pre-sale is begonnen. Dit betekent dat nog niet alle contractstukken gereed zijn. Als je geïnteresseerd bent in een Laanwoning, geven we je de mogelijkheid om voorrang te krijgen of zelfs om een woning te reserveren. Inschrijven voor de Pre-sale kan in de accountomgeving door aan te melden.
05

IN VERKOOP

Verwachting 3e kwartaal 2020

Alle contractstukken zijn gereed en het project gaat in verkoop. Vanaf dit moment is het mogelijk om een koop-/aannemingsovereenkomst af te sluiten met Dura Vermeer.
06

KOPERSKEUZES

Na aankoop

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij onze showroom 'Thuis' bij Dura Vermeer. Het is ook mogelijk om indelingsopties, uitbouwen en dakkapellen te kiezen.
07

START BOUW

Verwachting 2e kwartaal 2021

De keuzes zijn gemaakt, de grond is geleverd en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.
08

OPLEVERING

verwachting: 1e kwartaal 2022

De bouw komt op z'n eind: de woning wordt opgeleverd. Wij wensen je veel geluk in jouw woning!