AANKOOPPROCES

Bij de aankoop van een nieuwbouw woning doorloop je een aantal stappen. We zetten deze stappen graag voor je op een rij.

AANKOOPPROCES

Sinds 8 oktober zijn alle contractstukken van Goudse Laan gereed en is het project daadwerkelijk in verkoop met de laatst beschikbare woning: de Laanwoning XXL. Als je jezelf op de Laanwoning XXL wilt inschrijven, dan kun je de volgende stappen doorlopen.

AANKOOPPROCES

Download de volledige uitleg van het aankoopproces

file icon
Goudse Laan Aankoopproces Laanwoning XXL
Download

Als je op de Laanwoning XXL wilt inschrijven, dan kun je de volgende stappen doorlopen.

Stap 1 - Maak een account aan
Maak een account aan voor Goudse Laan. Zo blijf je op de hoogte van het project en kun je jezelf inschrijven op de Laanwoning XXL.

Stap 2 - Schrijf je in
In de accountomgeving is het online inschrijfformulier beschikbaar, waarmee je kunt inschrijven op de Laanwoning XXL. De makelaar neemt contact op om een afspraak te maken. Wil je liever eerst een afspraak maken bij onze hypotheekpartner NEXTHome, dan kan dat uiteraard ook.

Stap 3 -Afspraak makelaar
Met de makelaar heb je een afspraak om de zogenoemde koperscontractmap door te nemen en vragen te stellen. Als de woning nog steeds de droomwoning blijkt te zijn, dan zal NEXTHome een afspraak inplannen.

Stap 4 – Afspraak NEXTHome
Met onze hypotheekpartner NEXTHome heb je een gesprek om te bekijken of de woning haalbaar en betaalbaar is.

Stap 5 - Tekenen Koop-/ aannemingsovereenkomst (KAO)
Als alles naar wens is, dan vindt er een tekenafspraak van de koop-/ aannemingsovereenkomst plaats met de makelaar. Met het tekenen van deze overeenkomst koop je de grond en geef je opdracht tot de bouw van de woning.

 

Het volledige aankoopproces kun je hierboven downloaden.

TIJDLIJN AANKOOPPROCES

Selecteer een fasering voor meer informatie

01

WOONWENSEN

Je kunt je woonwensen invullen in je account. De woonwensen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het project.
02

SNEAK PREVIEW

Vanaf dit moment kunnen we een sneak preview van het ontwerp laten zien.
03

WONINGAANBOD

Nu beschikbaar

Het woningaanbod is beschikbaar met indicatieve prijzen per woning. Zo heb je een beter beeld van de woningen. Het is ook mogelijk om in het account jouw woningvoorkeur door te geven.
04

KRIJG VOORRANG

20 juli 2020

De Pre-sale is begonnen. Dit betekent dat nog niet alle contractstukken gereed zijn. Als je geïnteresseerd bent in een Laanwoning, geven we je de mogelijkheid om voorrang te krijgen of zelfs om een woning te reserveren. Inschrijven voor de Pre-sale kan in de accountomgeving door aan te melden.
05

IN VERKOOP

Vanaf 8 oktober 2020

Huidige fase

Alle contractstukken zijn gereed en het project Goudse Laan gaat in verkoop. Het is mogelijk om een koop-/aannemingsovereenkomst te sluiten met Dura Vermeer.
06

KOPERSKEUZES

Na aankoop

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij onze showroom 'Thuis' bij Dura Vermeer. Het is ook mogelijk om indelingsopties, uitbouwen en dakkapellen te kiezen.
07

START BOUW

Verwachting 2e kwartaal 2021

De keuzes zijn gemaakt, de grond is geleverd en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.
08

OPLEVERING

verwachting: 1e kwartaal 2022

De bouw komt op z'n eind: de woning wordt opgeleverd. Wij wensen je veel geluk in jouw woning!